Over Smits Schilderwerken

Over Smits Schilderwerken

Wie zijn wij
Marco Smits Schilderwerken

Smits Schilderwerken

Voor al uw schilderwerk
Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits.

Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak. Hij denkt graag mee met zijn klanten en komt regelmatig met verrassende oplossingen.

Het binnen- en buitenschilderwerk is de basis van onze werkzaamheden. Daarbij vinden wij het het leveren van een hoge kwaliteit erg belangrijk. Schilderen verfraait niet alleen uw woning, bedrijfspand of interieur, maar is ook het belangrijke onderhoud waardoor het er weer jaren tegen kan.

Meer dan schilderwerk

Stucen, spuiten, sauzen en behangen

Naast schilderklussen kunt u ook bij ons terecht voor het stucen, spuiten of sauzen van uw wanden en plafonds.

Voor een structuur op uw muur brengen wij spachtelputz of structuurverf aan. Wilt u toch liever behang? Dan behangen wij uw kamers met glasvezel-, glasvlies-, renovlies- of papierbehang. Kleuren, patronen of structuren? Het assortiment zal u verbazen.

​Smits Schilderwerken is het schildersbedrijf in het Westland voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Neem een kijkje bij onze projecten, maak een afspraak of vraag direct een gratis offerte aan.


Bekijk onze diensten
Over Smits Schilderwerken

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte, wilt u advies of heeft u gewoon een vraag?



Neem contact op

De voordelen voor u

Persoonlijk contact

Een schildersbedrijf in het Westland is vertrouwd en handig dichtbij. Wij komen vooraf bij u op de locatie langs om kennis te maken en het werk te bekijken. We kunnen dan een goede inventarisatie maken, duidelijk uw wensen bespreken en zien waar we tegenaan kunnen lopen. Hierna maken we een passende offerte voor u zonder verrassingen achteraf.


Gemak

Wij hebben de expertise om uw schilderklus snel en dus met zo weinig mogelijk overlast te doen. Ook over het opruimen en opleveren hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat alles er na het schilderwerk weer netjes uitziet.

Duurzaam materiaal

Wij werken we met eersteklas materialen. Dat is belangrijk, omdat het leveren van hoge kwaliteit zeker verbonden is met het materiaal dat wordt gebruikt. De producten waar wij mee werken zijn dan ook van goede kwaliteit, duurzaam en gaan dus lang mee.


Professionele vaardigheden

Onze schilders hebben kleurkennis​. Als u genoeg heeft van basic wit, maar nog niet precies weet welke kleur geschikt zou zijn, bieden wij ondersteuning en begeleiding bij het kiezen van het juiste kleurenpalet. Daarnaast beheersen onze schilders speciale verftechnieken en kennen zij trucjes die altijd zorgen voor een hoge kwaliteit.

Over ons

Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits. Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak.