Over Smits Schilderwerken

Smits Schilderwerken

Renovlies- en glasvliesbehang

Werkzaamheden

Wij behangen iedere ruimte met elk gewenst patroon. Naast de decoratieve papieren behangsoorten zijn wij specialist in het plaatsen van glasvezelbehang. Glasvezelbehang wordt ook wel glasvlies, renovlies, glasweefsel of scan genoemd en het is geschikt voor iedere muur. Wij plaatsen het voor het wegwerken van barsten of scheuren, maar ook voor het versterken van hele muren. Bijvoorbeeld na het stucen om schade door stoten te verkleinen. De muren en plafonds van nieuwbouwwoningen blijven vaak nog een aantal jaren na de oplevering ‘werken’. Om te voorkomen dat u snel met scheuren zit, gebruiken wij hier vaak renovlies als basis.

Voordelen van renovlies- en glasvliesbehang

Bij decoratief behang heeft u keuze tussen vele kleuren en stijlen. Industrieel, retro of juist een traditioneel bloemenbehang? Het voordeel hiervan is dus dat er snel een geheel een nieuwe stijl kan worden gecreëerd.

​Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een mooie en warme uitstraling en is in verschillende structuren en motieven verkrijgbaar. De basiskleur van het behang is neutraal wit. Maar het is uitstekend met muurverf af te werken in elke gewenste kleur. Het laat scheuren en barsten uit het zicht verdwijnen en het verstevigt de ondergrond. Dit voorkomt beschadigingen door stoten vooral op kwetsbare hoeken. Bovendien is glasvezelbehang water- en vochtafstotend en in hoge mate vlamwerend.

Kwaliteit van behang

Door eersteklas producten te combineren met onze professionele technieken en afwerking garanderen wij u kwaliteit. Bij renovlies- of glasvliesbehang is er bijvoorbeeld een speciale lijm nodig om de ondergrond strak en stevig te maken. De basis moet in een keer goed worden neergezet. Om te voorkomen dat latere verf- of behang lagen oneffen worden of niet goed hechten. Door onze jarenlange ervaring worden uw wanden strak opgeleverd en behouden langer hun egale uitstraling.

Schilderwerk

Bescherming, renovatie, restauratie of gewoon een nieuwe kleur.

Lees verder
Sauzen

Uw woonkamer, kantoor of hal snel een nieuwe look met sauzen of spuitwerk.

Lees verder
Behangwerk

Wij plaatsen alle soorten behang in iedere ruimte en in elk gewenst patroon.

Lees verder
Stucwerk

Een strakke stuclaag geeft uw wanden en plafonds het uiterlijk dat u graag wilt.

Lees verder

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte, wilt u advies of heeft u gewoon een vraag?Neem contact op

Over ons

Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits. Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak.