Over Smits Schilderwerken

Smits Schilderwerken

Schilderwerk

Werkzaamheden

Bescherming tegen schade door veroudering of verwering, renovatie, restauratie met traditionele materialen en technieken of eenvoudigweg een nieuwe stijl door een verandering van kleur. Onze werkzaamheden op het gebied van schilderwerk liggen voornamelijk bij het binnen- en buitenschilderwerk van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Verder verzorgen wij ook de restauratie- of renovatiewerkzaamheden van monumentale woningen en kerken.

Voordelen van schilderwerk

Goed schilderwerk heeft meerdere voordelen. Het zorgt voor bescherming van het hout aan of in uw pand, waardoor het weer jaren mee kan. Daarnaast geeft goed en strak schilderwerk uw woonhuis of bedrijfspand een fris en mooi uiterlijk en is het dus belangrijk voor de waarde van uw pand.

Kwaliteit van schilderwerk

Wij hebben verschillende professionele verftechnieken. Zo gebruiken we een spuitmachine waarmee we lak en latex kunnen spuiten. Dit staat garant voor een egaal en streeploos resultaat! Naast de verftechniek is de kwaliteit van het product erg belangrijk voor de hoogwaardige afwerking en een optimaal resultaat.
Smits Schilderwerken wil graag voor elke portemonnee een passende, maar goede oplossing bieden. Daarom adviseren wij u graag over de kwaliteit en bijbehorende prijzen van de verschillende verfmerken. Ook leggen we u graag het verschil in prijs en kwaliteit tussen één- of tweelaags dekking uit.

Schilderwerk

Bescherming, renovatie, restauratie of gewoon een nieuwe kleur.

Lees verder
Sauzen

Uw woonkamer, kantoor of hal snel een nieuwe look met sauzen of spuitwerk.

Lees verder
Behangwerk

Wij plaatsen alle soorten behang in iedere ruimte en in elk gewenst patroon.

Lees verder
Stucwerk

Een strakke stuclaag geeft uw wanden en plafonds het uiterlijk dat u graag wilt.

Lees verder

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte, wilt u advies of heeft u gewoon een vraag?



Neem contact op

Over ons

Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits. Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak.