Over Smits Schilderwerken

Smits Schilderwerken

Stucwerk

Werkzaamheden

Naast het traditionele stucwerk om uw muren en plafonds mooi egaal te maken zijn wij ook actief op het gebied van 'special effect stuc'. Hiermee geven we uw ruimte een zeer bijzondere uitstraling. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voordelen van stucwerk

Stucwerk geeft uw muren​ en plafonds een strakke en tijdloze uitstraling en elk soort stucwerk heeft zijn eigen voordelen. Zo zijn er soorten die direct worden aangebracht in de gewenste kleur of met een decoratieve afwerking. Daarmee heeft u dus snel resultaat. Voor een ander soort stucwerk geldt dat dit een perfecte, gladde ondergrond vormt voor bijvoorbeeld ons renovliesbehang.

Kwaliteit van stucwerk

Stucwerk zorgt naast ​een mooie afwerking ook nog voor praktische voordelen. Goed stucwerk kan brandvertragend, en vochtwerend werken. Om ervoor te zorgen dat u lang kunt genieten van uw stucwerk, is het belangrijk om vooraf goed te bepalen welk materiaal en soort stucwerk geschikt is voor welke ruimte. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw is dit van belang, omdat de woning nog kan werken. Wij leveren vakwerk voor al uw stucwerk.

Schilderwerk

Bescherming, renovatie, restauratie of gewoon een nieuwe kleur.

Lees verder
Sauzen

Uw woonkamer, kantoor of hal snel een nieuwe look met sauzen of spuitwerk.

Lees verder
Behangwerk

Wij plaatsen alle soorten behang in iedere ruimte en in elk gewenst patroon.

Lees verder
Stucwerk

Een strakke stuclaag geeft uw wanden en plafonds het uiterlijk dat u graag wilt.

Lees verder

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte, wilt u advies of heeft u gewoon een vraag?Neem contact op

Over ons

Smits Schilderwerken is een schildersbedrijf in het Westland en wordt gerund door Marco Smits. Marco is een professional met veel praktijkervaring en liefde voor het schildersvak.